Termeni legali de accesare și utilizare GDPR

GDPR_AGRO_RO@kwizda-agro.ro

Informații privind protecția datelor

Înainte de a vizualiza acest website, vă rugăm să citiți cu atenție informațiile de mai jos, care se aplică întregului conținut al acestui website.

 Acest website este exlcusiv conceput pentru a fi utilizat numai în România. Website-ul este administrat de către SC Kwizda Agro Romania SRL.

Drepturi de autor. 

Toate informațiile și imaginile publicate pe acest website sunt disponibile doar pentru utilizarea lor în scopuri non-comerciale, adică numai în scop informațional sau personal. Nici o reproducere a oricărei părți a acestui website nu poate fi vândută sau distribuită în scopuri comerciale și nici nu poate fi modificată sau folosită în alte lucrări, publicații sau website-uri, fie că este vorba de un format electronic, tipărit sau publicat pe alt website. Kwizda Agro Romania nu acordă vizitatorilor acestui website niciun fel de licență sau drept asupra materialelor postate și/sau descărcate de pe website, precum și în ceea ce privește conținutul și structura prezentului website.

Disponibilitatea produselor/tehnologiilor. 

Acest website este creat cu scopul de informare generală și se adresează persoanelor cu reședința în România. Referirile la orice produse sau tehnologii prezentate în acest website nu constituie o ofertă de a vinde sau de a furniza acele produse/tehnologii și nu înseamnă că produsul/tehnologia se regăsesc și în alte țări decât România sau că numele, descrierea sau specificațiile produsului sau tehnologia vor fi, în alte țări, aceleași cu cele incluse în acest website. Pentru orice informații referitoare la produsele și tehnologiile prezentate în acest website, se vor contacta reprezentanții Kwizda Agro Romania și reprezentanții regionali/locali.

Conținutul website-ului.

Informațiile din acest website au fost introduse cu bună-credință, dar numai cu scopul de informare generală. Kwizda Agro Romania nu garantează că informațiile conținute în acest website sunt complete sau exacte. Informațiile din acest website sunt de ordin general și nu constituie instrucțiuni de utilizare a produselor. Înaintea utilizării oricărui produs sau tehnologii este necesar să citiți și să respectați cu strictețe toate indicațiile, măsurile de siguranță și orice alte informații cuprinse în eticheta produsului.
Nici Kwizda Agro Romania, nici altă companie membră a Grupului Kwizda nu pot fi făcute răspunzătoare sub nicio formă pentru eventuale daune, de orice natură ar fi aceasta, care pot decurge din accesul sau utilizarea tuturor informațiilor din prezentul website. Kwizda Agro Romania își rezervă dreptul de a face schimbări și corecturi în prezentul website, atunci când consideră că este cazul, în maniera în care consideră că este cazul și fără o notificare prealabilă.