Noutăți / Articole

Produsele WUXAL® oferă nutriție completă și echilibrată pentru dezvoltarea optimă a culturilor dumneavoastră. Vă invităm să citiți detalii în articolele dedicate:

Wuxal Terios Mn+

Prezintă o compoziție special concepută pentru plantulele de cereale. Beneficiile nutrienților sunt evidente în orice situații, dar în condiții de secetă și temperaturi scăzute, aceștia sunt vitali pentru supraviețuirea culturii.

Fertilizantul foliar WUXAL® Zinc

Aprovizionarea cu nutrienți este una dintre măsurile cele mai înțelepte ce pot fi luate în această perioadă. Din acest motiv, astăzi dorim să vă reamintim be neficiile zincului și o surså nutrițională excelentă pentru cultura de porumb, fertilizantul foliar Wuxal Zinc.

Gama de fertilizanți foliari WUXAL®

Produsele Wuxal sunt cheia unei nutriții corecte, dovedindu-se absolut necesare pentru o activitate agricolă de succes.

WUXAL® Zinc. Crește productivitatea

În prezent, pe piața din România, Wuxal Zinc este singurul produs în care zincul este suprachelatat (se folosesc doi agenți chelatori, EDTA și gluconat), fapt ce îi conferă produsului o
stabilitate foarte bună în soluții cu pH de până la 9 și facilitează absorbția în plantă, molecula de zinc fiind foarte instabilă și foarte greu absorbabilă.

Fertilizantul foliar WUXAL® Boron Plus și Fungicidul Filan

Pentru un maxim de eficiență vă recomandăm să aplicați împreună aceste produse cu un grad ideal de compatibilitate, pentru a minimiza costurile de aplicare și a maximiza randamentul culturii.

WUXAL® pH Optim. Tratamente eficiente cu pH bine controlat

WUXAL® pH Optim corectează valoarea pH-ului și acționează împotriva durității apei. Prin utilizarea acestui produs, veți obține o scădere a pH-ului la costuri avantajoase a soluțiilor de tratare, cu urmări pozitive asupra evoluției culturii, prin absorbția îmbunătățită în sevă.

WUXAL® Boron Plus.  Răspunsul optim la cerințele nutriționale complexe ale culturii de rapiță

WUXAL® Boron Plus este un fertilizant foliar cu un conținut ridicat de bor și fosfor. Aplicat la rapiță, conduce la dezvoltarea armonioasă a culturii,  susține fructificarea și formarea semințelor și determină precocitatea culturii.

WUXAL® Zinc. Asigură esențialul pentru porumb

Fertilizantul foliar WUXAL® Zinc, sub formă de suspensie concentrată, este dedicat prevenirii și corectării carențelor de zinc la cultura de porumb. Acest produs conține, de asemenea, sulf și azot, asigurând astfel o  nutriție echilibrată a plantelor.

 

WUXAL® Ascofol la cultura de floarea-soarelui

Fertilizantul foliar WUXAL® Ascofol prezintă beneficii remarcabile de nutriție pentru cultura de floarea-soarelui. WUXAL® Ascofol previne deficitul de macroelemente și microelemente în, ce ar avea urmări negative asupra calității și cantității producției obținute.

WUXAL® Ascofol la grâu

Fertilizantului foliar WUXAL® Ascofol, cu un conținut ridicat de extract din alge marine, susține recuperarea culturii de grâu după perioadele de stres termic și la dezvoltarea optimă a acesteia.

 

WUXAL® Boron Plus la floarea-soarelui

Formularea fertilizantului foliar WUXAL® Boron Plus conduce la absorbția optimă a borului, cu eficiență în prevenirea  și tratarea carențelor la culturile de floarea-soarelui.

WUXAL® K40 la culturile de legume

Conținutul ridicat de potasiu din WUXAL® K40, alături de microelementele și macroelementele conținute, asigură culturilor de legume nutriția echilibrată ce asigură producții de foarte bună calitate.

WUXAL® Macromix la grâu

Acest fertilizant foliar cu un conținut echilibrat de macroelemente și microelemente susține obținerea unor producțiide grâu  însemnate și de foarte bună calitate