Despre Noi

Kwizda Agro Romania oferă fermierilor români tehnologie de înaltă performanță pentru protecția plantelor, dar și alte produse necesare industriei agricole. Formulările complexe, portofoliul care acoperă în totalitate tipurile de plante cultivate în România, inovația continuă și transferul de informație către fermieri au condus la o evoluție rapidă a companiei în țara noastră.

Kwizda Agro este o parte importantă a concernului austriac 
Kwizda Group, înființat în 1853.  Prezența internațională înseamnă confruntarea cu cerințele unor piețe diverse, care au nevoie de răspunsuri specifice și de produse inovative. De aceea, portofoliul Kwizda Agro este într-o continuă dezvoltare, valorificând experiența amplă acumulată în domeniile de activitate.

Gama de fertilizanți foliari 
WUXAL® este produsă de compania Aglukon. Este primul producător de fertilizanţi foliari sub formă de suspensie concentrată și a creat prima formulare lichidă. De asemenea, a patentat sistemul propriu de absorbție foliară pentru fertilizanţii cu absorbție controlată. Prin calitatea excelentă a produselor oferite, Aglukon și-a câștigat locul printre liderii pieței fertilizanţilor la nivel global. Compania a fost fondată în 1928, iar longevitatea sa este datorată viziunii pe termen lung privind dezvoltarea sustenabilă de produse, precum și menținerii de parteneriate solide în întreaga lume.