Concurs

Momentan nu avem niciun concurs activ. Rămâneți aproape, vă pregătim surprize frumoase!

 

Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate în conformitate cu Regulamentul privind protecția datelor 2016/679. Prin completarea datelor sunteți de acord ca acestea să fie prelucrate în scopuri de marketing direct pentru primirea de informații promoționale prin e-mail, poștă, SMS.

Temeiul juridic al procesarii este reprezentat de prezentul consimțământ. Datele personale completate vor fi stocate pe o perioada de 12 luni.

Conform Regulamentului, aveți următoarele drepturi: de acces, de rectificare, de ștergere, de restricționare, de portabilitate, de opoziție, de a nu face obiectul unei prelucrari automate. De asemenea, aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul acordat, fără a fi afectată legalitatea prelucrarii efectuate înainte de retragerea acestuia. Vă puteți exercita drepturile prin transmiterea unei cereri la adresa de e-mail office@kwizda-agro.ro sau prin poștă la adresa Kwizda Agro Romania, Park Avenue Office Building, Strada Emanoil Porumbaru, nr 93-95, etaj 2, 011442, Sector 1, București.