Adjuvanții din fertilizanții foliari WUXAL®

Un plus valoros pentru eficiența aplicărilor

Fertilizanții foliari WUXAL® oferă culturilor o nutriție optimă și echilibrată, care să asigure plantelor macro și microelementele necesare. Dar WUXAL® înseamnă mai mult decât beneficii de nutriție. Pentru că fertilizanții foliari pe care vi-i oferim conțin adjuvanți ce asigură compatibilitate cu pesticidele și eficiență în aplicare. De asemenea, determină o aderență excelentă pe frunză și acoperire excelentă a suprafeței foliare. Rezultatul final este o disponibilitate îndelungată a nutrienților.

Adjuvanții WUXAL®. Abordarea RANDAMENT+ pentru culturi de succes

Reducerea valorii pH-ului pentru soluțiile de tratare care conțin fertilizanți foliari WUXAL® și pesticide este posibilă datorită agenților de tamponare. Astfel, se asigură condițiile propice pentru absorbția nutrienților, dar și pentru acțiunea eficientă a pesticidelor.

Agenții de chelatare împiedică nutrienții să reacționeze cu celelalte substanțe din amestecul de tratare, ceea ce înseamnă o excelentă disponibilitate pentru plante.

Nutrienții sunt disponibili o perioadă extinsă de timp datorită umectanților. Acești adjuvanți determină reactivarea depozitului rezidual prin umiditatea oferită de precipitații și rouă.

Determină dispersia picăturilor pe suprafața foliară, de unde rezultă o mai bună acoperire a limbului foliar. Această calitate cunoaște un maxim la utilizarea WUXAL® Boron Plus, datorită coformulantului Xtra Uptake, ce îmbunătățește semnificativ coeficientul de utilizare a substanței.

Atunci când picăturile de substanță sunt foarte fine, se produce evaporarea acestora. Agenții anti-evaporare împiedică acest fenomen și mențin o peliculă de substanță pe suprafața foliară.

Mai multă aderență a peliculei de substanță înseamnă siguranța aplicării. Stickerii sunt coformulanții care împiedică spălarea nutrienților și pesticidelor de către ploaie.

Eficiența pesticidelor crește datorită prezenței adjuvanților. Aceștia asigură pH-ul optim pentru acțiunea pesticidelor, aderența pe frunze o perioadă mai lungă de timp, o suprafață de contact mai mare. Pe scurt, toate beneficiile se transferă și asupra celorlalte substanțe din tratamentul fitosanitar.
Nutrienții se mențin în suspensie o perioadă lungă de timp datorită adjuvanților de amestecare.

Toți fertilizanții foliari WUXAL® conțin adjuvanți ce le cresc eficacitatea.

+Fertilizanții foliari WUXAL® aduc un plus de productivitate, un plus de calitate și un plus de profit.